ReSound LiNX² -tuki
ReSound LiNX² -kuulokojepari.

ReSound LiNX² on Made for iPhone -kuulokoje (MFi).

MFi-tekniikka ja kuulokojeen yhteydet tuovat tullessaan uusien mahdollisuuksien aikakauden. Kuulonalenema on merkinnyt monille syrjään jäämistä tekniikan tarjoamista yhteyksistä ja yhteydenpidosta. MFi-kuulokojeidemme ansiosta tämä on historiaa.

Opetusvideot
Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Yleiset asetukset ja ominaisuudet
Puhelun ottaminen vastaan ReSound Smart Hearing -kuulokojeiden avulla.
Puhelun siirtäminen ReSound Smart Hearing -kuulokojeisiin.
ReSound Smart -kuulokojeiden ohjelmien vaihtaminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
Suosikin lisääminen ReSound Smart -sovelluksessa.

iPhone ja iOS
ReSound Smart -kuulokojeittesi ja iPhonen parittaminen.
Parituksen poistaminen Apple-laitteesta.
Sen tarkistaminen, onko ReSound Smart -kuulokojeet yhdistetty iPhoneen.
Bluetooth-toiminnon ottaminen käyttöön ennen ReSound Smart -kuulokojeen ja Apple-laitteen parittamista.
ReSound Smart -kuulokojeiden yhteyden siirtäminen ja Apple-laitteesta toiseen.
ReSound Smart -kuulokojeiden ohjelmien vaihtaminen iOS-toimintojen avulla.
ReSound Smart -kuulokojeiden äänenvoimakkuuden säätäminen iOS-toimintojen avulla.

Sijainti ja kartat

Omat sijainnit -asetusten käyttäminen ReSound Smart -kuulokojeissa ReSound Smart -sovelluksen avulla.
Omien sijaintien nimien muokkaaminen ReSound Smart -sovelluksessa.
Satelliitti- ja karttanäkymien välillä vaihtaminen ReSound Smart -sovelluksessa.
Asetusten ottaminen käyttöön automaattisesti ReSound Smart -kuulokojeissa, kun palaat tallennettuun sijaintiin.

Äänen säätäminen

Elokuvan äänen siirtäminen ReSound Smart -kuulokojeisiin (Apple-laitteet).
ReSound Smart -kuulokojeiden äänenvoimakkuuden säätäminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
Sound Enhancer -toiminnon käyttäminen ReSound Smart -sovelluksessa.
ReSound Smart -kuulokojeiden basso- ja diskanttiäänien säätäminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
Tarvitsetko henkilökohtaista apua?
Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.
ReSound-audionomi on vuorovaikutuksessa potilaan kanssa vastaanotollaan.